top of page

Algen Peeling in kuurverband

3x 1 uur | €325

Drie Algen Peeling behandelingen in 14 dagen

Wat is een Algen Peeling?

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een echte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender. De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er 28 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.


De behandeling is geschikt bij acne, vette huid, droge huid, pigmentatieproblemen of pigmentvlekken, couperose, rosacea, littekens en grove poriën. De behandeling kan zelfs bij de meest gevoelige huiden uitgevoerd worden.
 

♥De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen. ♥De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans.
♥Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes zijn zichtbaar verminderd.
♥De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn.

          Deze behandeling is inclusief een After Treatment Set. Deze set bevat zes producten ter nabehandeling.               Wist je dat je 70% meer resultaat behaald met gebruik van de thuisproducten!

Heb je meer vragen? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op!

Wanneer is de Algen Peeling geschikt?

Wat kun je verwachten van de DÉCAAR Algen Peeling?

bottom of page