top of page

Diensten

Jouw afspraak is pas definitief na bevestiging van de reservering. Tot 24 uur voor jouw afspraak kun je deze kosteloos annuleren of verzetten. Binnen 24 uur voor jouw afspraak wordt 50% van de reservering in rekening gebracht.

Producten

U kunt uw bestelling alleen afhalen in de salon. U maakt hiervoor een afspraak via beautysalonvansoeren@gmail.com of via WhatsApp 06-50941628. 

Jij kunt jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen annuleren. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat jij jouw bestelling hebt gedaan. Vul het herroepingsformulier in en stuur deze per e-mail naar beautysalonvansoeren@gmail.com.  Na ontvangst van het herroepingsformulier ontvang je zo snel mogelijk het betaalde bedrag van jouw bestelling retour op dezelfde wijze als bij de bestelling is betaald. 

Heb je het product afgehaald in de salon kun je de bestelling niet meer annuleren.

Je gaat zorgvuldig om met verpakkingen. Indien er sprake is van een zegel, mag dat zegel in ieder geval niet worden gebroken. Als de verpakking of de zegel is aangetast, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht c.q. betaalde kosten niet gerestitueerd. 

bottom of page