top of page

Ontspanningsmassage

1 uur | €52

Waarom kiezen voor een ontspanningsmassage?

Wanneer was de laatste keer dat u een uurtje ontspanning inplande, helemaal voor uzelf? In deze hectische tijd gunnen we onszelf vaak onvoldoende rust. Werk en privé loopt anno 2022 steeds meer in elkaar over, en de batterij volledig opladen schiet er vaak bij in. Toch is het belangrijk om af en toe even een momentje voor jezelf in te plannen. Bijvoorbeeld door een massage!

Een ontspanningsmassage is namelijk perfect om uw lichaam en geest even tot rust te brengen. Het vermindert stress en zorgt voor aanmaak van endorfines. Dit stofje wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Het heeft namelijk de eigenschap om pijn en stress te onderdrukken, zodat er meer plaats is voor een gelukkig gevoel. Ook worden verkrampte spieren losgemaakt tijdens de massage en kunnen afvalstoffen naderhand beter afgevoerd worden. Wist u trouwens dat u minder vatbaar bent voor verkoudheid of griep door regelmatig een ontspanningsmassage te nemen? Het geeft namelijk een boost aan het immuunsysteem.

Er zijn dus genoeg redenen om jezelf af en toe een ontspanningsmassage te gunnen. Houdt u liever van een wat stevigere massage of heeft u aanhoudende pijnklachten in een bepaald gebied? U kunt ook bij mij terecht voor een sportmassage. 

ontspanningsmasage_edited.jpg
bottom of page